Om os (og vore artister)

Dansk Artist Booking

Tlf. (+45) 45 83 40 00

Dansk Artist Booking garanterer at du får altid de bedste og de nyeste artister og musikere til dine fester og events.

Vi afhenter også artister fra de andre lande, specielt hvis der er tale om noget nyt, som vi aldrig tidligere har set og oplevet i Danmark. 

Vi har booket bl.a. følgende artister:

The Sweethearts, Cafe Kølbert, Kurt Ravn, Jette Torp, Bakkesangerinder, Ballon Kaj, artisten Lars Lottrup, harpenisten Sofie Guillois-Larsen, Klovnen Aha m.m.Historie:

Grunden til Dansk Artist Booking blev lagt i 1997 ved opkøb af www.artist.dk og www.artistbooking.dk og fra 1998 var halvdelen af Scandinavian Balloon Arts aktiviteter bookinger gennem Dansk Artist Booking, som i 1999 blev omdannet til Dansk Artist Booking I/S (ejet af Kai & Lars). Når Lars Lottrup blev fuldtidsartist i Zirkus Nemo under sommeren 2001, blev Dansk Artist Booking igen flyttet fra d.1.7.2001 til Kais regi under Scandinavian Balloon Art. Fra d.1.1.2003 blev bookinger og den daglige drift taget hånd af Amelung Entertainment fra Slangerup indtil sommeren d.30.6.2004, når deres involvering i Nordsjællands Sommerpark var så tidskrævende, at Dansk Artist Bookings hovedkontor blev flyttet igen tilbage til SBAs kontor på Vesterbrogade 149, hvor adressen var indtil 2006. Derefter var der 4½ år  med en adresse på Købmagergade 2, hvorefter flytning til den nuværende adresse på Roskildevej i Albertslund. Der var også korte periode med adresse i Virum (hvor Kai boede) og Farum (hvor Lars boede).


I dag:

Dansk Artist Booking IVS er en del af Scandinavian Ballon Art IVS, Surprise-Events.Com IVS og Ahlberg Productions IVS med CVR.reg.38339966. Kontoret ligger i dag ved Roskildevej i Albertslund, men bliver flyttet til egne lokaler i de nærmeste måneder, så snart en passende kontorlokale findes i HT-området. Det er meget trængt ved Roskildevej i dag med kun 25 kvm, og uden plads for besøgende artister og kunder. Vi lejer os ind efter behøv ved Nordhavn: OUR ROOM, Lautrupsgade 7, 2100 KBH Ø, hvor vi har således mødefaciliteter og dermed mulighed for at møde vores artister og kunder i KBH.


Masser af nye artister?


Vi søger med lys og lygte efter de nye, unge talenter, som  man aldrig ser på TV, men som er gode "live" og med en god kontakt med deres publikum.


Hvis du er "bare" kendt for at være på fjernsyn uden at du kan noget, er det bare ikke nok til os og vores kunder. Jeg husker når jeg blev ringet op af en ung fyr for 15 år siden, som sagde at han havde været på TV og at han var nu kendt over hele landet og at han kunne bookes for kr.8.000,- til fester og events.  Når jeg og min kollega spurgte ham hvad han kunne og var han var kendt for, han talede om noget program med baren. Hverken jeg eller min kollega Lars havde fjernsyn og vi havde aldrig   set på det program han var kendt fra  og vi takkede nej, når det eneste han kunne var at stå eller sidde ved bardisken og se godt ud. 


Jeg var selv på en sangkursus med Ian Adam på en højskole på Fyn i juni  2001 og læste i oktober 2001 på forsiden af Ekstra Bladet, at en af deltagerne på det kursus havde lavet et plade. Hans navn var Christian, en ung mand. som lukkede sig i sin værelse hver aften med sin guitar, som jeg aldrig kom til at snakke med. Inde i  EB kunne jeg så læse at han havde været med i Big Brother og var kendt derfra. Han var langt fra de mest talentfulde på det kursus, men han var kendt fra fjernsyn og pladeselskabet regnede nok at sælge plader af den grund.


Vi havde for 12 år siden en 30-årig kvinde, som arbejdede i vores kontor og tog telefonen. En dag sagde hun begejstret at Rune Klan havde ringet til hende (til Dansk Artist Booking) og at hun havde talet med ham! Rune Klan var nemlig hendes store idol, som hun havde set i Tivolis Glassal sammen med hendes forældre. Jeg måtte selv også erkende at siden jeg havde set Rune Klan i Magisk Cirkels scene i Gladsaxe i 90'erne, havde det været "kærlighed" ved første blik. Rune Klan blandede for første gang komik og trylleri på et set som kunne så imiteres af Søren Østergaard og mange andre  gennem årene. Jeg tager nok hatten af også for Søren Østergaard og hans Zirkus Nemo, som har fornyet det dansk cirkusliv.


Men der er masser af andre klovne, tryllekunstnerer og artister, som er billigere og som har ledige datoer i deres kalendere netop for dit arrangement.


 

Copyright © All Rights Reserved